Ontdek de ontwikkelingen van Nieuw Delft tijdens een fietstocht of een les tai chi

Foto: Zairon

In de eerste week van november worden de ontwikkelingen rondom Nieuw Delft gepresenteerd tijdens ‘Nieuw Delft Presenteert’.


In de afgelopen twee jaar is het stationsgebied een aantal nieuwe gebouwen rijker geworden waaronder The Student Hotel, Antoni en Guldenwater en er komen nog steeds nieuwe gebouwen bij. Ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen van het gebied? Dan kun je op 1 tot en met 6 november het digitale programma volgen of een rondleiding volgen door Nieuw Delft.


Fietstocht
Tijdens het digitale programma wordt er onder meer een livestream georganiseerd waarin wethouder Martina Huijsmans en gebiedsmanager Ruud de Graaf in gesprek gaan met verschillende gasten. Ook kun je tijdens livestream zelf vragen stellen.


De livestream vindt plaats op 1 november en duurt van 19:30 tot 20:30 uur. Daarnaast wordt er ook een fietstocht en een rondleiding of rondwandeling door Nieuw Delft georganiseerd. De fietstocht, onder leiding van wethouder Huijsmans, vindt plaats op 6 november van 11:00 tot 12:00 uur. Als je geen fiets hebt kun je dit aangeven dan krijg je speciaal voor de fietstocht een fiets te leen.


Tai chi
De fietstocht volgt dezelfde route als rondleiding, daarom wordt iedereen vriendelijk verzocht voor één van de twee aan te melden. De rondwandeling vindt ook op plaats op 6 november, er zijn verschillende timeslots beschikbaar op de website van Nieuw Delft vindt je een overzicht.


Ook kun je een les tai chi volgen bij ITCCA Delft in het nieuwbouwproject Guldenwater of een rondleiding volgen door het nieuwe Student Hotel dichtbij het station. Een overzicht van alle activiteiten vindt je terug op de website van Nieuw Delft.