Adverteren

Stadsradio Delft en PB-Media

Stadsradio Delft 106.3 FM en 92.9 op de kabel… Een radiostation gemaakt voor iedereen, van jong tot oud, met lokale informatie en muziek waar Delft op zit te wachten! Door de weeks niet teveel onzin, veel nieuws en informatie en vooral veel muziek! Iedere avond speciale doelgroepprogramma’s en het weekend lekker veel uittips, gezelligheid en ijzersterke sportverslaggeving langs de Delftse sportvelden!!!

Iedere dag zijn zo´n 50 actieve en hardwerkende vrijwilligers bezig met hun passie; radio!
PB-Media is het mediabureau dat de zendtijd verkoopt voor Stadsradio Delft. Uw partner om te adverteren bij hét radiostation van Delft.

PB-Media produceert uw spot en koopt de zendtijd in. U heeft dus één contactpersoon die u alle zorgen uit handen neemt. Het enige wat u hoeft te doen, is de radio aanzetten, afstemmen op 106.3 FM, 92.9 op de kabel of via de stream op www.omroepdelft.nl en genieten van uw commercial.

Waarom adverteren
Stadsradio Delft groeit harder dan ooit te voren! Uit eigen onderzoek onder 500 inwoners van Delft is gebleken dat 35% van alle inwoners de radio regelmatig afstemt op Stadsradio Delft. Landelijke scoort een lokale omroep zo’n 15%! Stadsradio scoort dus veruit het hoogste marktaandeel van alle radiostations (Bron: INTOmart GFK).

Radio reclame werkt alleen maar in uw voordeel. Het kan u onder andere helpen aan een grotere naambekendheid of meer bezoekers aan uw website, maar radio reclame is bijvoorbeeld ook heel breed inzetbaar om bijvoorbeeld personeel te werven… De mogelijkheden zijn eindeloos!

Radio is niet alleen handig voor boodschappen aan particulieren, maar ook als Business 2 Business medium is Stadsradio Delft uitstekend geschikt. Door een programmering met veel muziek op doordeweekse dagen beginnen ook bedrijven steeds meer af te stemmen op de 106.3 FM en 92.9 op de kabel!

Mogelijkheden
De adverteermogelijkheden zijn eindeloos.
Van normale commercials tot programma- of item sponsoring en ook uw advertentie kan geplaatst worden op de site www.omroepdelft.nl

Graag nodigt PB-Media u uit in de studio's van Stadsradio Delft voor een blik achter de schermen en om onder het genot van een kopje koffie eens vrijblijvend te kijken naar wat voor u de beste mogelijkheden zouden zijn om te adverteren op Stadsradio Delft. Want adverteren op de radio werkt!

Tarieven
Stadsradio Delft levert maatwerk pakketten. Neem geheel vrijblijvend contact op met PB-Media om een persoonlijke afspraak te maken om te kijken wat radioreclame voor u zou kunnen betekenen via info@pb-media.nl.