Adverteren

Adverteren kan via de radiozender van Omroep Delft en via onze website.

 

Radio Delft en PB-Media
Radio Delft: 106.3 FM en 92.9 op de kabel… Een radiostation gemaakt voor iedereen, van jong tot oud, met lokale informatie en muziek waar Delft op zit te wachten! Door de weeks hoor je dagelijks nieuws en informatie over Delft en verder vooral veel muziek! Iedere avond zijn er speciale doelgroepprogramma’s en het weekend lekker veel uittips, gezelligheid en ijzersterke sportverslaggeving langs de Delftse sportvelden!

Iedere dag zijn zo´n 40 hardwerkende vrijwilligers bezig met hun passie; radio! PB-Media is het mediabureau dat de zendtijd verkoopt voor Stadsradio Delft en is dus uw partner om te adverteren bij hét radiostation van Delft.

PB-Media produceert uw spot en koopt de zendtijd in. U heeft dus één contactpersoon die u alle zorgen uit handen neemt. Het enige wat u hoeft te doen is de radio aanzetten, afstemmen op 106.3 FM, 92.9 op de kabel of via de stream op www.omroepdelft.nl en u kunt genieten van uw commercial.

Waarom adverteren bij Omroep Delft
Omroep Delft groeit harder dan ooit tevoren! Uit eigen onderzoek onder 500 inwoners van Delft is gebleken dat 35% van alle inwoners de radio regelmatig afstemt op Omroep Delft. Landelijke scoort een lokale omroep zo’n 15%! Omroep Delft scoort dus veruit het hoogste marktaandeel van alle radiostations (Bron: INTOmart GFK).

Reclame via Omroep Delft werkt alleen maar in uw voordeel. Het kan u onder andere helpen aan een grotere naambekendheid of meer bezoekers aan uw website, maar reclame is bijvoorbeeld ook heel breed inzetbaar om bijvoorbeeld personeel te werven… De mogelijkheden zijn eindeloos!

Reclame is niet alleen handig voor boodschappen aan particulieren, maar ook als Business 2 Business medium is Omroep Delft uitstekend geschikt. Door een programmering met veel muziek op doordeweekse dagen beginnen ook bedrijven steeds meer af te stemmen op Omroep Delft.

Mogelijkheden radio + website
De adverteermogelijkheden zijn eindeloos.
Van normale commercials tot programma- of item sponsoring en ook kan uw advertentie geplaatst worden op onze site www.omroepdelft.nl

Graag nodigen wij u uit in de studio van Omroep Delft voor een blik achter de schermen en om onder het genot van een kopje koffie eens vrijblijvend te kijken naar wat voor u de beste mogelijkheden zouden zijn om te adverteren op de radio van Delft. Want adverteren op de radio werkt!

Ook adverteren via een video, artikel of een banner op onze website is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Tarieven
Omroep Delft levert maatwerk pakketten. Neem geheel vrijblijvend contact op met ons om een persoonlijke afspraak te maken om te kijken wat radioreclame voor u zou kunnen betekenen via reclame@omroepdelft.nl