Vacatures / Stages

Omroep Delft is dé lokale publieke omroep voor Delft. We verslaan het nieuws en bieden amusement op onze website, sociale media, onze radiozender en binnenkort ook op de televisie. 

Er werken op het moment ongeveer 50 vrijwilligers bij Omroep Delft op allerlei terrein. Om meer uitzendingen te kunnen maken en om de website te vullen, zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Of het nu gaat om mensen voor techniek, radiopresentatoren, vormgevers of schrijvers/verslaggevers/cameramensen voor de nieuwsredactie; er is van alles mogelijk. Als je interesse hebt om onze omroep te versterken, stuur dan een mailtje naar secretaris@omroepdelft.nl. We nodigen je dan graag uit in de studio voor een kennismakingsgesprek. Ook stagiaires zijn welkom.

Wat de eisen betreft is een goede start een goede beheersing van de Nederlandse taal en het leuk vinden om in een team te werken. Omroep Delft zorgt voor opleidingen en andere passende begeleiding op het terrein van je interesse. We zijn ook erkend als leerbedrijf. Hieronder vind je specifieke openstaande vacatures. Open sollicitaties nemen wij ook in behandeling. 

 

0 actieve vacatures: (Allemaal ook mogelijk als stage)