Vacatures / Stages

Omroep Delft is dé lokale publieke omroep voor Delft. We verslaan het nieuws en bieden amusement op onze website, sociale media, onze radiozender en binnenkort ook op de televisie. 

Er werken op het moment ongeveer 50 vrijwilligers bij Omroep Delft op allerlei terrein. Om meer uitzendingen te kunnen maken en om de website te vullen, zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Of het nu gaat om mensen voor techniek, radiopresentatoren, vormgevers of schrijvers/verslaggevers/cameramensen voor de nieuwsredactie; er is van alles mogelijk. Als je interesse hebt om onze omroep te versterken, stuur dan een mailtje naar secretaris@omroepdelft.nl. We nodigen je dan graag uit in de studio voor een kennismakingsgesprek. Ook stagiaires zijn welkom.

Wat de eisen betreft is een goede start een goede beheersing van de Nederlandse taal en het leuk vinden om in een team te werken. Omroep Delft zorgt voor opleidingen en andere passende begeleiding op het terrein van je interesse. We zijn ook erkend als leerbedrijf. Hieronder vind je specifieke openstaande vacatures. Open sollicitaties nemen wij ook in behandeling. 

 

1 actieve vacature:

Radio Technicus (Vrijwilligersfunctie)

Binnen Omroep Delft is een enthousiaste groep van vrijwilligers dagelijks aan de slag om radio te maken. Het team dat op werkdagen de uitzending van Delft Centraal verzorgt is een hecht en gezellig team dat op dit moment op zoek is naar enthousiaste vrijwilligers die ondersteuning willen geven bij het maken van deze uitzendingen.

We zoeken mensen die samen met onze presentatoren ervoor zorgen dat we deze uitzendingen kunnen blijven maken. Die technici zorgen ervoor dat de uitzendingen technisch mogelijk gemaakt worden door het bedienen van de apparatuur in de studio.
We zijn op zoek naar vrijwilligers die vooral op de vrijdagochtend kunnen. Maar soms ook in nood beschikbaar zijn op andere doordeweekse dagen.

Taken:
• De techniek verzorgen bij de live uitzendingen van de radioprogramma’s en de opname daarvan
• Het monteren van een radioprogramma voor de herhaling
• Het, op verzoek van de gasten, opsturen van een gesprek dat heeft plaatsgevonden

Eisen:
• Affiniteit met het maken van radio en je daarin verder ontwikkelen
• Kunnen werken met computers
• Team spirit om gezamenlijk te staan voor het programma Delft Centraal, maar ook om mee te denken wat er nodig is om programma’s verder te professionaliseren
• Een hands on mentaliteit
• Woonachtig in of in de omgeving van Delft

Wat bieden wij:
• Voor je weet begint aan je taken in de studio krijg je eerst een cursus radiotechniek, waarin je leert hoe ons mengpaneel werkt en hoe je je andere taken kunt doet
• Een leuk team waarin we naar je luisteren als je ideeën hebt voor o.a. het professionaliseren van de radio
• Mogelijkheden om je zelf bij de radio verder te ontwikkelen.

Wil je meehelpen bij de groei van Omroep Delft? Vind je het leuk om programma’s hoorbaar te maken op onze zender? Neem dan snel contact op of kom na afspraak vrijblijvend eens kijken. Stuur een mail naar secretaris@omroepdelft.nl en wie weet tot snel!