Tarievenkaart adverteren

Advertenties en Promo’s

Tarievenkaart 2024

Vanaf heden biedt Omroep Delft de mogelijkheid om via alle mediakanalen - Radio, TV, Website en social media - uw reclame of marketingboodschap uit te zenden. We kunnen deze compleet produceren; de omroep beschikt niet alleen over een professionele studio en apparatuur maar heeft ook medewerkers die overtuigende producties creëren en produceren!

Behalve advertenties in meer traditionele zin en die door de adverteerder zelf aangeleverd worden, kunnen wij advertorials produceren in diverse formats en reportages over uw bedrijf en promotiefilms verzorgen. Het overtuigend verbeelden c.q. verwoorden van uw boodschap behoort tot de mogelijkheden! Hoe vaak en hoe lang uw boodschap zichtbaar en/of hoorbaar is bepaalt u zelf op basis van het budget dat u verantwoord vindt!

Omroep Delft biedt een platform en kan ondersteunen bij het vergroten van omzet of naamsbekendheid door op maat of door het bedrijf geproduceerde content uit te zenden. Uw onderneming trekt meer aandacht, de producten worden beter verkocht en uw investering rendeert!

U bereikt middels Omroep Delft een groot aantal inwoners. Alleen al binnen de Delftse grenzen gaat het om bijna 60.000 huishoudens en als we de directe omgeving mee tellen (Rijswijk Buiten, Den Hoorn, delen van Den Haag, delen van het Westland en Delfland), dan gaat het om meer dan 100.000 huishoudens ofwel ruim 220.000 potentiële klanten.

Interesse? Maak deze kenbaar via reclame@omroepdelft.nl

Wij nemen vervolgens contact met u op en afhankelijk van uw wensen (en budget) bepalen we in onderling overleg wat uw boodschap gaat kosten!

Indicatief (prijspeil 2024, exclusief BTW):

Advertentie per tijdslot van 10 seconden op radio 1 x per uur gedurende 6 weken: € 450,-

Advertentie per tijdslot van 10 seconden op TV 1 x per uur gedurende 6 weken: € 800,-

Advertentie per tijdslot van 10 seconden op Radio en TV gedurende 6 weken: € 1.000,-

Productie van reclame-uitingen en of promo’s: van tevoren overeen te komen op basis van € 150,- per uur (eenmalige productiekosten).

P.S. Beschikt u over een (recente) bedrijfsfilm? Kostenbesparend: wij kunnen uit dat materiaal een commercial knippen. Onze creativiteit staat er borg voor.