Fietser raakt ingesloten en wordt aangereden op Aart van der Leeuwlaan

 

Delft, 24-11-2020 – Op maandagmiddag 23 november, is een fietser ten val gekomen tegen een geparkeerde auto. De fietser raakte de auto doordat hij aangereden werd door een andere auto. 

Op de Aart van der Leeuwenlaan vond het ongeval plaats. De fietser werd aangereden door een voorbijrijdende auto, waarna hij hard ten val kwam tegen een al geparkeerde personenauto. De fietser raakte hierbij gewond.

 

Schade

De ambulance kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Dit gebeurde in de ambulance, waarna deze zonder spoed naar het ziekenhuis reed. De geparkeerde auto is door het ongeval beschadigd met name rond een van de wielen. De eigenaren van de voertuigen zijn op de hoogte en bezig met de schadeafhandeling, zo schrijft District8

Eerder deze maand vond er bij de kruising van de Aart van der Leeuwenlaan en de Martinus Nijhofflaan nog een aanrijding plaats tussen een personenauto en een tram. De automobilist had de tram niet zien aankomen. De schade aan de auto was behoorlijk, maar gelukkig raakte niemand gewond.

De gemeente Delft is bezig met plannen om de verkeersveiligheid bij het Delflandplein te verbeteren, zo meldden we gisteren.

 

Heb je tips voor ons of heb je zelf een ongeval gespot? Mail ons dan op redactie@omroepdelft.nl.