Tijdelijk geen live radio-uitzendingen bij Omroep Delft

 

Stadsradio Delft, de radiozender van Omroep Delft, kan vanaf maandag 25 januari 2021 een paar dagen geen live-uitzendingen verzorgen. De zender is niet uit de lucht, er zijn nog wel gewoon muziek, nieuwsbulletins en vooraf opgenomen programma's te horen. Hoelang het gaat duren is nog niet zeker, maar in ieder geval niet langer dan 5 dagen.

De redacties van Omroep Delft bereiden zich voor op een interne verhuizing. Naast de verhuizing van alle bureaus, stoelen en kasten, worden de volledige studio en productiestudio afgekoppeld en opnieuw opgebouwd in een andere ruimte. Om deze reden kunnen er in de week van 25 januari geen live-programma's plaatsvinden.

Wanneer de klus precies gereed is, wordt pas duidelijk in de week zelf. Wij zullen zodra we meer weten hierover een update plaatsen. Voor meer informatie of vragen over de uitzendingen kun je mailen naar redactie@omroepdelft.nl

De redactie van Omroep Delft bevindt zich op de Van Bleyswijckstraat 91. Dat is naast het gebouw van de brandweer en het politiebureau. In hetzelfde gebouw bevinden zich onder andere nog Delft voor Elkaar en de Wetswinkel Delfland, voor gratis juridisch advies in regio Delft en omstreken.