Taboes rond seks en seksualiteit besproken bij Social Hub

Tijdens het evenement ‘Loslippig’ worden problemen en taboes rondom seks en seksualiteit besproken. Het evenement vindt plaats op 9 maart in de Social Hub nabij Station Delft.
Het Student Hotel waar de Social Hub zich in bevindt | © Google Maps

Volgens organisator Imre Fekkes is het belangrijk dat enkele taboes rondom (problemen met) seks en seksualiteit doorbroken worden. Het evenement is voor jongeren met vragen, maar: “statistieken tonen aan dat 1 op de 10 mensen in Nederland last heeft van seksuele problemen, dus dit evenement is niet alleen bedoeld voor jongeren met specifieke zorgen, maar ook voor iedereen die meer wil leren en begrijpen over dit onderwerp”, zegt Fekkes erover.

Er komen tijdens de ‘interactieve lezingsavond’ veel verschillende onderwerpen aan bod, waaronder: soa's, anticonceptie, relaties met jezelf en anderen, fijne seks, het verschil tussen vrouwelijke en mannelijke hormonen, seksualiteit en gender.

Informatie

Loslippig is op 9 maart in de Social Hub, Van Leeuwenhoekpark 1. Het begint om 20.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Dit evenement is gratis te bezoeken, wel vraagt de organisatie geïnteresseerden zich via deze link aan te melden.