Schilderen als Bob Ross op tweede dag van de LiD3Daagse

 
Schilderen als Bob Ross, dat was de challenge van de tweede dag van de online LiD-3Daagse van het Delftsch Studenten Corps. Ouderen in Delftse verzorgingshuizen Delfshove, De Buytenweye en de Lindenhof zaten dinsdag om 14.00 uur voor een groot beeldscherm met een verfkwast in de hand.

Maandag deden de ouderen een pubquiz via een livestream vanuit de Sociëteit Phoenix, waarvan een korte video te zien is op onze site. Deze quiz is in de stijl van de oude tijd. Dinsdag was het voor de ouderen de dag om hun schilderkunsten te laten zien. De schildertechnieken van de bekende tv schilder Bob Ross werden op een beeldscherm vertoont door leden van Stichting Leven in Delft dat in 2012 werd opgericht door het Delftsch Studenten Corps. 

Dansen
Deze LiD3Daagse wordt georganiseerd door het Delftsch Studenten Corps via hun stichting Leven in Delft. In deze coronatijd organiseren ze verschillende activiteiten om om het beperkte leven wat leuker te maken voor de ouderen. Omdat de locaties niet bezocht kunnen worden doen ze alles via de livestream.

Benieuwd geworden naar de schilderkunsten van de ouderen? Kijk hieronder naar de video die een medewerker van de Lindenhof maakte voor Omroep Delft tijdens het schilderen

Woensdag is het tijd voor de Delftsche Studenten Dans Harmonie en gaan de ouderen met de voetjes van de vloer! Wij kijken nu al uit naar de video, jij ook?

 
Schilderen als Bob Ross