Politie zoekt getuigen van ontploffing op flatgalerij

 

De politie van Delft roept mensen die iets weten over of iets hebben gezien van de ontploffing bij de voordeur van een flatwoning aan de Bachsingel om zich te melden.

Op maandag 22 maart vond er rond 16.30 uur een ontploffing plaats bij de voordeur van de woning aan de Bachsingel. Een getuige zag na de ontploffing iemand hard wegrennen. Vermoedelijk gaat het om zwaar illegaal vuurwerk. Gelukkig is er niemand gewond geraakt bij de ontploffing. Wel veroorzaakte het vuurwerk schade aan de woning en moest de galerij enige tijd worden ontruimd. De bewoner heeft aangifte gedaan van de aanslag op zijn woning. De politie is een onderzoek begonnen en zoekt getuigen. Inmiddels heeft er een buurtonderzoek plaatsgevonden.

Getuigenoproep

De politie vraagt mensen die maandagmiddag iets verdachts zagen bij de woning aan de Bachsingel om zich te melden. Heeft u de dader(s) in die omgeving gezien of zag u iemand wegrennen na de ontploffing? Neem dan contact op met de districtsrecherche Westland-Delft via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via M. 0800-7000