Politie zoekt getuigen en videobeelden

De recherche van de politie in Delft is op zoek naar videobeelden of getuigen van het doodsteken van de 58-jarige Franklin Windster. Het slachtoffer werd op dinsdagavond 4 oktober op de Burgwal van het leven beroofd door messteken.

Op dinsdagmorgen is een 30-jarige man uit Foxhol aangehouden in verband met deze zaak. De man kwam zich zelf melden op het politiebureau. Deze verdachte zich nu in alle beperkingen en mag om die reden alleen contact hebben met zijn advocaat.

Iets gezien of gehoord?

De politie zoekt mensen die getuigen zijn geweest van dit misdrijf. Heb jij dinsdagavond 4 oktober in de omgeving van de Burgwal verdachte personen gezien? Of heb je tips of informatie over de toedracht van dit ernstige misdrijf die kunnen leiden naar de dader(s)? Neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Beelden gezocht

heb je een beveiligingscamera hangen in de omgeving van de Burgwal? Of een ringdeurbel die opnames maakt? Of een werkende dashcam in de auto die daar geparkeerd stond? Kijk dan de beelden terug of hier verdachte personen op staan. Deze beelden kan de politie helpen om dit misdrijf op te lossen.
Bel met 0900-8844 als je over bruikbare beelden beschikt. De camerabeelden kunt u ook direct naar de politie sturen via deze link.