Politie krijgt melding van schietpartij bij Coop supermarkt Nassaulaan in Delft

Dinsdagmiddag 19 januari rond half één heeft de politie een melding binnengekregen van een schietpartij bij de Coop supermarkt aan de Nassaulaan in Delft. Op basis van de melding vertrokken er meerdere politie-eenheden naar het adres.

Gekleed in kogelwerende vesten hebben de politieagenten gezocht naar een mogelijk slachtoffer en/of een verdachte. Ook werd er een ambulance opgeroepen. Maar de hulpdiensten troffen geen sporen van een misdrijf aan.

Bloed

De woordvoerder van de politie liet kort na de melding weten dat er mogelijk een valse melding was gemaakt. Uit voorzorg nam de politie de melding wel serieus en werd er gezocht. Volgens de mogelijke valse melding ging er een persoon onder het bloed een woning op de Sint Aldegondestraat binnen.

Op de Jan Willen Frisostraat heeft de politie kort een gesprek gevoerd met een mogelijke getuige. Maar ook na dit onderzoek trof de politie geen sporen aan van een misdrijf. De woordvoerder van de politie laat aan calamiteitensite District8 weten dat er contact is geweest met de ziekenhuizen, om te kijken of er iemand met schotwonden naar binnen is gebracht. We proberen je zo snel mogelijk meer te laten weten als we hier meer informatie over krijgen.

Vuurwerkbom

In ander politienieuws: Team West doet een oproep aan Delftenaren doet opnieuw een oproep voor getuigen van de vuurwerkbom die afging op 1 januari bij een pand aan de Geerweg. Rond 03.30 uur hoorde het slachtoffer een aantal mannen. Vlak daarna hoorde ze een sissend geluid en zag ze vuur, wat volgde was een enorme explosie.

Nieuwe snelheidsmeters op de Prinses Beatrixlaan, de meest geflitste weg van Delft >

De explosie vernielde haar voordeur en in huis veroorzaakte de knal een enorme ravage door stukken hout en glas die door de explosie het huis invlogen. In de aankomende uitzending doet Team West opnieuw een getuigen oproep en tonen ze foto’s van de schade.

Heb je tips voor ons of heb je zelf een ongeval gespot? Mail ons dan op redactie@omroepdelft.nl