Delftse politie zoekt getuigen van vernieling door vuurwerkbom

De politie in Delft is op zoek naar getuigen van een ontploffing op de Geerweg op 1 januari omstreeks 03:45 uur. Op dat tijdstip werd een voordeur van een woning door een vuurwerkbom eruit geblazen.

 

De bewoonster hoorde jongens rommelen bij haar voordeur en vertrouwde het niet. Gelukkig is zij niet gaan kijken, want enkele seconden later werd de voordeur uit de woning geblazen. De bewoonster bleef ongedeerd, maar door de gehele benedenverdieping lagen glasscherven en stukken van de deur.

De Delftse politie roept nu getuigen op om zich te melden. Mensen die in de omgeving wonen en camerabeelden hebben, wordt gevraagd zich even te melden bij de politie. Misschien was je i.v.m. oud & nieuw nog buiten en heb je op dat moment staan filmen met je telefoon in de directe omgeving van de Geerweg. Kijk dan even de beelden na of er mogelijk mensen op staan die voor jou onbekend zijn.

Heb je beelden of andere informatie, bel dan met 0900-8844 en vraag naar de afdeling Veel Voorkomende Criminaliteit (VVC) van politiebureau Delft.

Lees ook: Brandweer helpt een man zijn sleutels op te vissen én blust een kleine keukenbrand >