Man (37) uit Dordrecht en vrouwen (28, 29) uit Zuid-Amerika omgekomen bij dodelijk ongeluk Delft

De dodelijke slachtoffers van het dramatische auto ongeluk van afgelopen weekend op de Oostsingel en de Oostpoortweg zijn geïdentificeerd. De bestuurder is een 37-jarige man uit Dordrecht. De twee later gevonden overleden vrouwen zijn een 28-jarige vrouw uit Venezuela en een 29-jarige vrouw uit Colombia. Zij zaten ook in de auto. Dat meldt de politie.
Ter illustratie

Op zondagochtend rond 5.00 uur raakte een personenauto te water. Een zwaargewond slachtoffer belde hierop zelf de hulpdiensten. Dit betreft een 38-jarige man uit Hongarije. Hij zat op de auto toen de hulpdiensten arriveerden, en gaf toen zelf aan dat er meerdere mensen in de auto zaten.

Uit de auto werd vervolgens een tweede inzittende gehaald. Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waarbij één van de twee later overleed aan zijn verwondingen. Het zwaargewonde slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis en wordt door de politie gehoord.

Twee andere lichamen gevonden
Later op de ochtend vonden duikers iets verderop de stoffelijk overschotten van de twee Zuid-Amerikaanse dames. Onderzoek wees uit dat zij dus ook bij dit ongeval om het leven zijn gekomen. Het is echter niet duidelijk of zij direct zijn overleden, of later zijn verdronken.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.