Internationale Vrouwendag in OPEN

Internationale Vrouwendag draagt in Delft dit jaar het thema ‘Eenheid in diversiteit’. In bibliotheek DOK in Open vindt op 8 maart het Internationale Vrouwendag Festival 2024 plaats.

OPEN aan het Vesteplein | © Joram Niese
Het thema ‘Eenheid in diversiteit’ is een voortvloeisel van het landelijke thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’ en gaat over het overbruggen van tegenstellingen. Het gaat over de verschillen en overeenkomsten tussen vrouwen vanuit verschillende culturen, educatieachtergrond, met of zonder betaald werk, jong en oud, noem maar op. De boodschap van de Delftse internationale Vrouwendag is dat alle vrouwen uniek en verschillend zijn, maar vooral ook overeenkomsten hebben.

Informatie Internationale Vrouwendag Festival 2024
Het Internationale Vrouwendag Festival in Delft vindt plaats in DOK in Open, van 19.00 uur tot 22.00 uur. Om 19.00 uur is de inloop en om 19.30 is de officiële opening door burgemeester Marja van Bijsterveldt. Het is gratis toegankelijk en aanmelden is niet nodig. Er wordt gesproken door ondernemer en onderzoeker Esther Neven en door verhalenverteller en Spoken Word artiest Nabil Tkhidousset (De Alchemist). Daarna wordt de 8 maart Power Award uitgereikt en er wordt afgesloten met een Netwerkborrel.

Klik hier voor actuele informatie.