Hennepkwekerij ontmanteld aan de Martinus Nijhofflaan

De politie heeft maandagavond (21 december) een hennepkwekerij gevonden in een woning aan de Martinus Nijhofflaan in Delft, dichtbij het winkelcentrum De Hoven Passage.

In de woning vond de politie maar liefst 288 hennepplanten. Vervolgens heeft de politie langdurig onderzoek gedaan in de woning met o.a. netbeheerder Stedin. Een gespecialiseerd bedrijf kwam ter plaatse om de hennepkwekerij te ontmantelen.

Hoogwerker

Het is onbekend hoe de politie achter de vondst kwam en of er aanhoudingen zijn verricht in verband met de hennepkwekerij. In oktober werd er nog een hennepkwekerij opgedoekt aan de Binnenwatersloot. Ook hier werd de hennepkwekerij opgedoekt door een gespecialiseerd bedrijf dit leverde toen zeker één volle kliko op.

LEES OOK: Examen vanuit huis: zelfs als je niet spiekt kan je nog bestempeld worden als fraudeur >

Diezelfde maandag rukte ook de brandweer uit op basis van een melding van stormschade aan de Bieslandsekade in Delft. Het bleek om loshangende takken te gaan in een boom, die de brandweer vervolgens met een hoogwerker heeft verwijderd. Hierdoor is de Bieslandsekade korte tijd afgesloten geweest.

Heb je tips voor ons of heb je zelf een ongeval gespot? Mail ons dan op redactie@omroepdelft.nl.