Geslaagde 'liefdes'-actie voor dak- en thuislozen in Delft

Afgelopen zondag 14 februari op de dag van de liefde, ging stichting Time to Help naar Stichting Perspectief in Delft om de dak- en thuislozen te verrassen. Zo lieten ze deze mensen weten dat ze niet worden vergeten. Ze brachten bloemen en feestelijke kaartjes vol confetti mee, deelden vers fruit uit en vierden zo samen Valentijnsdag.

Het was een geslaagde actie en er werd enthousiast gereageerd. ‘’Ik waardeer het heel erg,’’ zegt een van de aanwezigen. Op de vraag of hij nog wat wil doorgeven aan de mensen, reageert hij: ‘’alles wat goed is.’’ Een toepasselijke uitspraak binnen het thema van de Valentijnsactie; 'Share the Love'. Het project werd gesponsord door feestkaarten webshop boemby.nl.

Fatma Oz, een van de mensen die de actie vanuit de stichting organiseerde, maakte een leuke vlog van de middag, die je hieronder kunt zien.

Op de locatie van Stichting Perspectief waar de stichting langs ging, komen gemiddeld zo’n 30 mensen per dag. Ze kunnen hier onder andere terecht met hun vragen, om hun kleding te wassen en om mee te lunchen.

Lees ook: Zo werd Valentijnsdag zichtbaar in Delft >

Stichting Time to Help steunt de meest kwetsbare mensen in onze samenleving door het organiseren van initiatieven om verbinding tot stand te brengen en de dialoog aan te gaan. De volgende Valentijnsdag duurt natuurlijk weer een jaar, maar mocht je geïnteresseerd op een andere manier bij te dragen, mail dan naar info@timetohelp.nl

Lees ook: Richt je pijlen deze Valentijn eens op je naasten >

Fatma Oz en haar collega van Stichting Time to Help