Brand uitgebroken aan de Oostblok in Delft (UPDATE)

 

Dinsdagmiddag rond 14.00 uur is er een brand uitgebroken in een van de woningen aan de Oostblok. Toen de brandweer aankwam, was het vuur al geblust en hoefde er alleen nog te worden geventileerd. Het is nog onbekend wat de oorzaak van de brand is.

Rond kwart over twee kwam de melding binnen bij de alarmcentrale, waarop de brandweer is uitgerukt. De brandweer nam twee tankautospuiten en een hoogwerker mee naar de plek van de brand. Daarnaast is er ook een ambulance naar de locatie gestuurd.

 Eenmaal ter plaatse bleek er slechts een kleine brand gewoed te hebben in een van de portiekwoningen aan de Oostblok. Toen de brandweer arriveerde was het vuur al geblust, zij hebben de woning alleen nog geventileerd. De betrokkenen werden uit voorzorg gecontroleerd op rookinhalatie, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis gebracht te worden. 

 Eerder diezelfde dinsdag, omstreeks 13.00 uur, was er al een ambulance vertrokken naar de Aart van der Leeuwlaan. De reden waarom is onduidelijk. De maandag ervoor werd er een fietser aangereden op dezelfde laan, die vervolgens in ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht.

 

Heb je tips voor ons of heb je zelf een ongeval gespot? Mail ons dan op redactie@omroepdelft.nl.