A13 bij Delft vier weekenden afgesloten

Wie dit weekend in of rond Delft moet zijn, kan geen gebruik maken van de A13. Het stuk snelweg tussen afslag Delft-Zuid (10) en knooppunt Ypenburg bij Den Haag wordt afgesloten voor groot onderhoud. Alleen vanuit de richting van Den Haag naar Rotterdam zijn de rijstroken dicht.
A13 bij Delft

Weggebruikers kunnen van vrijdagavond 22.00 tot maandagochtend 5.00 uur geen gebruik maken van de snelweg. Zo schrijft Omroep West. Er wordt onderhoud aan het asfalt gepleegd en de voegovergangen en de vangrails worden opgeknapt. Het gaat om het tracé tussen knooppunt Ypenburg bij Den Haag en afslag Delft-Zuid (onder andere de Kruithuisweg).

Al het verkeer kan omrijden over de A4 langs Den Haag en de A20 bij Rotterdam. Ook de N470 (Kruithuisweg) geldt als omleidingsroute. Houd rekening met een half uur extra reistijd.

Nog drie weekendafsluitingen
Ook in het weekend van 19 april gaat het genoemde stuk A13 op slot voor groot onderhoud. In de weekenden van 27 april en 4 mei is het traject tussen afslag Delft-Zuid (10) en knooppunt Kleinpolderplein bij Rotterdam afgegrendeld.