Tijdens deze wandeling hoor je alles over de toekomstplannen van de Reinier de Graaf- en Juniusbuurt

Foto: Reinier de Graaf

Op dinsdag 26 oktober worden bewoners van de Reinier de Graaf- en Juniusbuurt uitgenodigd om mee te wandelen door eigen buurt. Gedurende de wandeling vertellen de gebiedsmanager en een stedenbouwkundige wat de toekomstplannen zijn voor de buurten.


De wandeling begint om 17:15 uur bij de ingang van het Grotius College aan de Juniusstraat 8. Gebiedsmanager Henk Twisk en stedenbouwkundige Tess Broekmans vertellen onderweg over de toekomstplannen van het gebied.


Presentatie
Na de wandeling krijgen de wandelaars soep en brood. Vervolgens wordt het concept-plan gepresenteerd om 18:45 uur in het Grotius College. Je kunt ook alleen deze presentatie bijwonen en de wandeling overslaan.


Om mee te doen aan de wandeling en/of de presentatie moet je je van tevoren aanmelden. Dit doe je door voor vrijdag 22 oktober een email te sturen naar buitenhof@delft.nl. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op 26 oktober, maar wil je wel op de hoogte blijven?


Masterplan
Dan kun je ook naar buitenhof@delft.nl een email sturen met je naam en e-mailadres, de gemeente houdt je dan per email op de hoogte en nodigt je uit voor toekomstige bijeenkomsten. De bijeenkomst van 26 oktober is de tweede bijeenkomst in een serie van drie over het stedenbouwkundig masterplan.


Tijdens de derde bijeenkomst wordt het concept-masterplan voor de Reinier de Graaf Juniusbuurt gepresenteerd, deze zal plaatsvinden in 2022. Na deze bijeenkomst worden de laatste reacties verwerkt en gaat het masterplan naar het gemeentebestuur. Het bestuur bespreekt het plan en keurt het – als alles goed gaat – goed. Meer informatie kun je vinden op deze website.