Rijksweg A13 langs Delft ook dit weekeinde dicht naar Rotterdam

Ook dit weekeinde is een deel van de A13 bij Delft afgesloten. Het gaat om het stuk tussen Delft-Noord (Brasserskade) tot en met Delft-Zuid, in de richting dus van Rotterdam. Alle drie de opritten vanuit de stad de kant op van het vliegveld en verder zijn dicht tussen vanavond (vrijdag 19 april) 22.00 uur tot en met maandag 22 april in de vroege ochtend. Om 05.00 uur die dag gaat het Delftse stuk van de A13 weer open. Voor het autoverkeer vanuit Rotterdam richting Den Haag is de rijksweg wel dit gehele weekeinde te berijden.

A13 bij Delft
Rijkswaterstaat, die hiervan melding maakt, laat weten dat de afsluiting nodig is voor regulier onderhoud aan het asfalt en de vangrails. Ook wordt een deel van de berm afgegraven om regenwater beter af te voeren. 

 

Volgend weekeinde, tijdens koningsdag, wordt het voor autoverkeer naar Rotterdam extra lastig. Dan wordt het stuk tussen afslag Delft-Zuid en knooppunt Kleinpolderplein onder handen genomen, terwijl tegelijk ook rijksweg A16 richting Rotterdam dicht is vanaf knooppunt Terbregseplein tot Kralingen.