Mannen klemgereden en met geweld beroofd op snelweg, Delftenaar slachtoffer

In de nacht van woensdag op donderdag 17 december is een man uit Delft samen met een andere man in hun auto klemgereden en met geweld beroofd. Het voorval gebeurde op de A27 bij Hilversum. De twee mannen raakten daarbij gewond en een van hen is voor zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis. Wat er is buitgemaakt, maakt de politie niet bekend.

De twee slachtoffers van de beroving hadden volgens de politie op woensdagavond een afspraak in Utrecht. Daar zou ruzie zijn ontstaan met degene met wie ze de afspraak hadden. Mogelijk zijn er bij die ruzie nog 4 andere mannen betrokken geweest.

Vanuit Utrecht reden de Delftenaar en zijn medeslachtoffer richting Hilversum, waarbij ze door de andere mannen werden achtervolgd op de snelweg. Rond kwart voor 1 snachts werden ze klemgereden, waarbij de auto half op de vluchtstrook kwam te staan. De mannen raakten gewond tijdens de gewelddadige beroving die daarna volgde.

De politie is nog op zoek naar getuigen. Misschien hebben passerende automobilisten gezien wat er is gebeurd. De politie vraagt getuigen zich te melden of bijvoorbeeld beelden in te leveren die zijn vastgelegd met de dashcam.