Eerste paal Van der Valk Hotel Delft met graffiti de grond inDe eerste paal voor het nieuwe Van der Valk Hotel Delft is deze week geslagen. De feestelijke gebeurtenis kreeg een persoonlijk tintje omdat de familieleden van Van der Valk met graffiti een persoonlijke boodschap op de eerste paal hebben gespoten. Het hotel wordt gebouwd aan de A4 en zal worden gerund door Rob en Magchelina van der Valk, vierde generatie van de familie.

Het was door de coronamaatregelen niet mogelijk om een uitgebreide ceremonie te houden. Daarom werd het een ‘Eerste paal Drive-in’ met een klein gezelschap genodigden. In hun auto hadden de gasten afgestemd op eenzelfde FM-frequentie zodat de gasten veilig in hun auto konden luisteren naar de tunes die de DJ draaide.

Opening in september 2022

Wethouder Wendy Renzen van Gemeente Midden-Delfland sprak, net als directeur Rob van der Valk. Van der Valk zei: "We hebben allemaal een persoonlijke boodschap op de paal gespoten met graffiti. Ik hoop dat onze kinderen later aan hun kinderen vertellen, dat hun handtekening hier in de grond zit. Dat is toch bijzonder”.

De komende vijf weken wordt er dagelijks geheid op het perceel in de Harnaschpolder. Er zullen 276 heipalen de grond in worden geslagen. Naar verwachting zal het hotel haar deuren rond september 2022 openen voor de eerste gasten.

Lees ook: Streetart kleurt Hamshire Hotel >