DOK Delft biedt nu hulp aan voor het maken van een boosterprikafspraak

Online kunnen afspraken worden gemaakt voor een boosterprik. Maar voor wie dat lastig is of geen optie is biedt DOK Delft inloopuren aan waar medewerkers je helpen om een afspraak te maken.


Stapsgewijs wordt iedereen opgeroepen om de zogeheten tweede of derde coronaprik, de boosterprik, te gaan halen. Een afspraak hiervoor maken gaat het snelst digitaal, maar DOK biedt nu voor mensen die dit willen speciale inloopuren aan waarin zij je helpen om een afspraak te maken.


DOK
Hiervoor hoef je geen lid te zijn van de bibliotheek. Je kunt op dinsdag en donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur terecht bij DOK/OPEN aan het Vesteplein 100. Bij de DOK Voorhof, gevestigd aan de Duke Ellingtonstraat 203, kun je terecht op maandag en woensdag tussen 14:00 en 16:00 uur.


Om met hulp van DOK een afspraak te maken heb je wel DigiD inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) nodig. Daarnaast moet je ook een smartphone, tablet of een mobiele telefoon waarmee je de (DigiD-)code via sms kunt ontvangen nodig.
DOK kan je alleen helpen met het maken van een afspraak als je geboortejaar is opgeroepen voor de boosterprik. Wil je zelf een afspraken voor de boosterprik maar weet je niet hoe dat moet? Op uitlegprikafspraak.nl wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je een afspraak maakt.