Delftenaar (22) aangehouden voor ontvoering

De politie is op zoek naar tips en informatie over de ontvoering van een 42-jarige man uit Beverwijk in november vorig jaar. De kidnappers eisten geld van hem. De Beverwijker werd op zaterdag 11 november vanaf ongeveer 18.45 uur vastgehouden in een woning in Egmond aan Zee. Zo’n zes uur later namen drie mannen hem tegen zijn wil en in zijn eigen auto mee naar Delft. Daar wist de man uiteindelijk te ontkomen.

Het onderzoek is in volle gang
In Opsporing Verzocht en regionale programma Bureau Noord-Holland liet de politie beelden zien en vroeg het publiek mee te denken met deze zaak. De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt. Dit heeft geresulteerd in de aanhouding van een 26-jarige man uit Den Haag, een 22-jarige man uit Delft en een 21-jarige vrouw uit België.

Politie zoekt tips
Ondertussen gaat het onderzoek door. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. De politie is op zoek naar tips en informatie en vraagt het publiek om contact op te nemen met hen via het nummer: 0800 - 6070. Dat kan ook anoniem of in een vertrouwelijk gesprek met het Team Nationale Inlichtingen. Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070. Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000. Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34.