De Delftse Sportweek zit vol gratis activiteiten

Een groot aantal Delftse verenigingen, clubs en sportbedrijven bieden gratis sportieve activiteiten aan tijdens de Delftse Sportweek. De week wordt georganiseerd tijdens de Nationale Sportweek van 15 tot en met 26 september.

Delftenaren van alle leeftijden kunnen gratis allerlei sportieve activiteiten uitproberen tijdens de week, want tien dagen lang organiseren een groot aantal Delftse verenigingen, clubs en sportbedrijven gratis activiteiten. Het is een mooie gelegenheid om een sport te ontdekken. Zowel voor volwassenen als kinderen. Er staan al meer dan 130 gratis trainingen, workshops en andere activiteiten op het programma – en er komen er nog steeds bij. Je kunt kennis maken met o.a. yoga, kickboksen, cricket, stijldansen, pilates, tai chi, squash, badminton, honkbal of breakdance? Je kunt tien dagen lang gratis meetrainen, een wedstrijdje spelen, clinics bijwonen, workshops volgen en ervaren sporters ontmoeten. Op de website Sporten in Delft vind je het hele programma.

Flashmobs

Zondag 28 augustus was er op de Markt al een mooi voorproefje. Judoka’s, dansers, hoelahoepers en walking voetballers gaven demonstraties en nodigden voorbijgangers uit om mee te bewegen. Veel mensen deden dat maar al te graag.

Ontdek een nieuwe sport.