Coronaprik toch wél in Delft te halen: ‘Dat is in ieder geval een verbetering’

‘Ouderen weigeren prik, omdat ze niet terecht kunnen in eigen woonplaats.’ Zo kopte het AD op 13 oktober een artikel over de herhaalprikken tegen Covid-19. Goede reden om iemand van de Katholieke Bond van Ouderen uit te nodigen voor Delft Centraal. Echter blijkt nu dat er wel degelijk een priklocatie in Delft komt.
Wil Dagli van den Broek (Links) en Frans van Rijnswou in gesprek tijdens Delft Centraal

Wil Dagli van den Broek van de Katholieke Bond van Ouderen reageerde verrast toen zij op woensdagochtend dit nieuws te horen kreeg van Delft Centraal-presentator Frans van Rijnswou. “Nou, dat is in ieder geval een hele verbetering.”

Van den Broek is ook opgelucht. “Dat is inderdaad goed nieuws. Dan is het toch wat dichterbij en kun je gemakkelijk met het ov. Op het Stadskantoor word je ook goed ontvangen.”

Afspraak maken
GGD Haaglanden is vanaf 1 november iedere woensdag van 10.00 uur - 16.00 uur in het Stadskantoor aan het Stationsplein voor coronavaccinaties. Mensen die niet willen of kunnen wachten, worden verzocht alsnog een afspraak in te plannen op een locatie die iets verder weg ligt, in Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer of ’s Gravenzande. Op de website van de GGD zijn de actuele data en tijden van alle vaccinatielocaties in de regio Haaglanden te vinden.


Klik hier om Delft Centraal terug te luisteren.