Bij de Loopbaan Vierdaagse komen Delftenaren al wandelend aan een nieuwe baan

De populaire en beroemde Nijmeegse Vierdaagse gaat dit jaar vanwege de coronamaatregelen niet door, maar er is nog wel een andere vierdaagse waar je aan mee kunt doen en ook nog eens in Delft. Al kun je dan maar beter wel op zoek zijn naar een nieuwe baan. Deze tocht wordt namelijk georganiseerd door de community JobOn en is bedoeld om deuren te openen naar nieuwe carrières.

Bij de JobOn Loopbaan Vierdaagse kunnen deelnemers hun netwerk, kennis en tips met elkaar delen. Zo kunnen mensen de eerste stap zetten om een nieuwe baan te vinden. Overigens vindt de wandeling niet vier dagen lang in Delft plaats, maar in vier verschillende steden. De aftrap is wel in Delft en is dinsdag 20 juli van 10:00 tot 11:30 vanaf het stationsplein. Er zijn nog plekken beschikbaar en de deelname is gratis. Aanmelden is noodzakelijk.

De wandeling in Delft wordt georganiseerd door vrijwilliger Arina Sledina en begeleid door Ingrid Venner, die haar kennis kan delen als manager bij verschillende bedrijven. Sledina: “Al wandelend kom je op een gemakkelijke manier met anderen in gesprek en doe je sneller ideeën op. Daarnaast krijgt iedereen op deze manier nieuwe energie om er wel vol tegenaan te gaan!” Ze vervolgt: “Op deze manier kan je van een collega baanzoeker uitgroeien tot een sollicitatiebuddy. Deelnemers wisselen van gedachten, inspireren elkaar en genieten ondertussen van een mooi stukje Delft.”

Lees ook: Nieuwe banen in de maak in Delft >

Netwerk vergroten

JobOn is een landelijke organisatie met vrijwilligers die netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen organiseert voor mensen die op zoek zijn naar een baan.