Goed begin van het weekend met Funk&Soul feestuitzending op Omroep Delft

Deze vrijdagavond 12 maart gaan de DJ's Pepper & Soul het vierde jaar van het radioprogramma 'Funk & Soul Nite' in. Ze vieren dit met een 'Dance Classics uitzending' waarin uitsluitend dansvloervullende publieksfavorieten ten gehore gebracht worden. Je kunt op dit moment live luisteren (of later terugluisteren) op onze radiozender met 'less Talk en dus more Music' van o.a. Blues Brothers, Bruno Mars, the Commodores, James Brown, Michael Jackson, Prince, Ike & Tina, Stevie Wonder, the Supremes & een live track van soulkoningin Aretha Franklin.

De twee DJ's, Youp Soulman en Bram Peper, draaien al jarenlang met elkaar op feesten en op dansavonden zoals in het Flora Theater. Sinds drie jaar zijn ze op Omroep Delft te horen met hun programma. ‘’En we gaan hierna nog een hele tijd door’’ aldus een enthousiaste Soulman.

In Funk & Soul Nite hoor je elke vrijdagavond de lekkerste funk en soul van de afgelopen 70 jaar. Denk aan James brown, Prince of Johny Guitar Watson. Er zijn veel originele rubrieken, vergeten/onbekende muziekstukken en natuurlijk verzoekplaatjes te horen en elke uitzending wordt afgesloten met een live agenda voor Delft en omstreken. Dus, in de hoop dat de terrassen volgende maand weer open mogen (met bijbehorend leven in de brouwerij) extra reden om te gaan luisteren!

Voor nu spreken Pepper & Soul tot de mensen: ''Creëer een dansvloer, meubeltjes aan de kant, dansmuiltjes gepoetst en een ijskoud drankje naar keuze binnen handbereik: party modus AAN! 106.3 FM of via de online luisterbutton.