KLM Urban Trail Series Delft keert dit najaar terug

Hardloopliefhebbers kunnen hun schoenen weer uit de kast halen. Op zondag 29 oktober 2023 organiseert KLM Urban Trail een hardloopwedstrijd waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen.  

KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop. Routes van deze wedstrijden lopen door onder anderen gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Vorig jaar was de eerste editie van KLM Urban Trail Delft een succes. Meer dan 1600 deelnemers genoten op de zondagochtend van het parcours door de Delftse binnenstad.  

Route  
 Je kunt kiezen voor een korte route van ongeveer 6.5 km of een lange route van ongeveer 11 km. De start- en finish vinden dit jaar plaatst op het terrein van X TU Delft. Hier kun je van 08:30 uur onder anderen jouw startnummer en bestelde shirt ophalen en je tas achterlaten. De locaties waar het parcours langs gaat zijn nog niet volledig bekend. Houdt de website van Delft Urban Trail in de gaten voor nieuwe updates van de locaties.  
De inschrijvingen voor de KLM Urban Trails zijn in het najaar geopend.