Voorjaarsschoonmaak? Doneer uw spullen

De lente is begonnen. Traditiegetrouw hét moment voor de grote voorjaarsschoonmaak. En daarmee ook hét moment om ongebruikte spullen een andere plek te geven: de winkels van Terre des Hommes bijvoorbeeld. De opbrengsten van uw spullen helpen Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting.

Linda ten Have, van het winkelsupportteam bij Terre des Hommes:
“We krijgen mooie spullen gedoneerd: onverwoestbaar houten speelgoed, een bijzonder servies of tassen en zomerjurkjes waar de volgende generatie om staat te springen. Het zijn deze donaties en de enorme inzet van onze vrijwilligers die het mogelijk maken dat onze winkels jaarlijks een mooie bijdrage kunnen leveren aan het werk van Terre des Hommes.”

Waar kunt u terecht?

Niet iedere winkel van Terre des Hommes kan alle gedoneerde spullen gebruiken om te verkopen. Ten Have: “Neem vooral contact op met de dichtstbijzijnde winkel van Terre des Hommes en overleg wat kan. Sommige winkels verkopen alleen kleding, andere juist weer meer speelgoed. Of neem contact op met Terre des Hommes in Den Haag en dan kijken we waar uw mooie spullen het best tot zijn recht komen.”
Winkels: https://www.terredeshommes.nl/nl/onze-winkels/#find-a-store
Terre des Hommes Delft: Nieuwe Langendijk 61 A, 06-19653347

Terre des Hommes Nederland strijdt tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. De meer dan 40 winkels van Terre des Hommes helpen mee in deze missie. Alle spullen die de winkels krijgen, worden als donaties gezien en gebruikt.