VIDEO: Hoe heb jij dit jaar beleefd?

Zowel voor Delft, als voor Nederland, en voor de hele wereld geldt dat 2020 de boeken ingaat als een bijzonder jaar. Omroep Delft vraagt zich af hoe jij het hebt ervaren?

In de video kun je zien welke reacties wij op straat kregen. Maar wij zijn ook heel benieuwd naar jouw verhaal.

Ondanks dat we in een crisis zitten en er daardoor veel verdriet en ook eenzaamheid is, heeft dit jaar voor sommige mensen ook nieuwe deuren geopend of dingen geleerd. Vond je 2020 verdrietig, saai, verfrissend, of misschien zelfs leuk? Bracht het creativiteit bij je naar boven, heb je een totaal andere werkrichting gekozen of weet je niet meer waar je het moet zoeken?

Wil je jouw verhaal met ons delen? Mail ons dan op redactie@omroepdelft.nl

Delft

Misschien deel je liever een meer algemeen verhaal of mooie foto over hoe je Delft hebt zien veranderen nu de maatschappij er er totaal anders is gaan uitzien. Delft was soms een lege stad op een zonnige vrijdagmiddag, zonder een bruisende beestenmarkt of doelenplein, zonder verwonderde toeristen op het marktplein, en zonder winkelende mensen. Soms was het ook nog behoorlijk druk, maar liepen we wel in rijen via pijlen langs elkaar heen. We hebben winkels of horeca weg zien gaan die de crisis niet overleefden, en we hebben er ontelbaar 'to-go' mogelijkheden bij zien komen. En dit is natuurlijk nog maar een kleine greep uit al de dingen die veranderd zijn.

Heb jij daar een mooi verhaal over of typerend beeld bij? We horen het graag via redactie@omroepdelft.nl!