Veelzijdig programma Gezondheidsfestival in Poptapark

Afgelopen weekend vond voor de derde keer het Gezondheidsfestival plaats in Delft. Op zaterdag 1 juni was het festival te vinden op de Markt en zondag 2 juni bij het Poptapark. Omroep Delft verslaggever Jacco Naaktgeboren was op de tweede dag van de partij.

Het Gezondheidsfestival is voor jong en oud. Organisator Helen Slakhorst: ‘’Op een gegeven moment kwamen bewoners met veel vragen over gezondheid. En toen vroegen we ons af, hoe kunnen we al die vragen samenbrengen op één plek. Toen zijn we op het Gezondheidsfestival gekomen’’.

Tijdens het festival waren er verschillende activiteiten waar bewoners ook vragen over konden stellen. Zo was er bijvoorbeeld een biechthokje waar mensen terecht konden met vragen over seks. Daar zat een seksuoloog bij die mensen allerlei tips en tricks kon geven. Bezoekers konden ook financieel advies vragen, maar er waren ook verschillende beweegactiviteiten, zoals een springkussen voor de kinderen of een potje golfen.

Heb je het dit weekend allemaal gemist. Geen probleem! Klik hier voor meer informatie over het programma Positieve Gezondheid