Vaccinatielocatie Mozartlaan gaat maandag 29 maart open

Voorheen voetbalvereniging Delftia Foto: Frans van Rijnswou
 

De nieuwe vaccinatielocatie van GGD Haaglanden op de voormalige locatie van voetbalvereniging Delftia in Delft opent op maandag 29 maart haar deuren. Dat meldt de GGD op haar website. Het is nu al mogelijk om een afspraak te maken voor deze locatie. De vaccinatielocatie aan de Mozartlaan is op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur (op afspraak) open. Mogelijk worden de openingstijden verruimd als GGD Haaglanden meer mensen per dag kan gaan vaccineren. In dat geval zal de locatie open kunnen zijn van 8.00 tot 20.00 uur.

Andere GGD vaccinatielocaties zijn bij het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag, in het Haga Ziekenhuis aan de Sportlaan in Den Haag en in Zalencentrum De Brug in ’s-Gravenzande. Als eerste zijn thuiswonende mobiele ouderen en zorgmedewerkers aan de beurt. Daarna is het de beurt aan andere Delftenaren.

400 mensen per dag


Bij het maken van de afspraak mag je aangeven naar welke locatie je wilt voor je prik. Op de vaccinatieplek aan de Mozartlaan kunnen ongeveer 400 mensen per dag hun injectie komen halen. Meer informatie kunt u lezen op de website van GGD Haaglanden.

 
De nieuwe vaccinatielocatie van GGD Haaglanden op de voormalige locatie van voetbalvereniging Delftia - Foto: Frans van Rijnswou