Tweede verdachte aangehouden voor gewelddadige dood in de Colignystraat

 

Delft, 03-11-2020 - In verband met de gewelddadige dood van een 36- jarige man in een woning aan de De Colignystraat in Delft, heeft zich op maandagavond 2 november een 22- jarige man uit Delft op het politiebureau gemeld. Eerder werd in deze zaak al een verdachte aangehouden in Spanje.

 

Het 36- jarige slachtoffer werd op dinsdag 1 september rond 14.15 uur aangetroffen. Hij bleek te zijn neergestoken. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De 22- jarige verdachte zit vast en zal later worden gehoord. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij dit dodelijk steekincident.

 

Voor de andere verdachte, een 23-jarige man uit Delft, heeft Nederland de Spaanse autoriteiten inmiddels verzocht om overlevering. Het onderzoek is op dit moment nog in volle gang en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 

Opsporingsprogramma’s

Op dinsdag 8 september en op dinsdag 20 oktober besteedden de opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht uitgebreid aandacht aan deze zaak. Na deze uitzendingen werden er meerdere tips ontvangen.