Twee ongelukken in korte tijd op de Kruithuisweg: Gewonden na aanrijding én auto te water

 

Dinsdagavond hebben er twee ongevallen plaatsgevonden op de Kruithuisweg in Delft. Rond vijf uur is een auto te water geraakt op de Kruithuisweg, waarbij mogelijk één of meerdere personen gewond is geraakt. Iets na zessen raakte een andere auto op zijn kop na een ongeluk met een bestelbus op dezelfde weg. De ongelukken gebeurden wel beide op andere delen van de weg.

 

Het is onduidelijk hoe de ongevallen konden gebeuren. De inzittende van de aanrijding met de bestelbus was zwaargewond geraakt en werd na bevrijding door brandweerlieden in een ambulance aan de verwonding geholpen. De aanrijding vond plaats op de Kruithuisweg ter hoogte van de Buitenhofdreef.

 

Het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam er ook te plaatse, zij ondersteunden het ambulance personeel. Een Mobiel Medisch Team wordt ook wel een traumateam genoemd en bestaat uit een medisch specialist, een gespecialiseerde verpleegkundige en een piloot. Het MMT werd in dit geval ingezet om de ambulancebemanning extra hulp te bieden bij de behandeling, maar kan ook ingezet worden wanneer een patiënt zich in acuut levensgevaar bevindt.

 

Heb je tips voor ons of heb je zelf een ongeval gespot? Mail ons dan op redactie@omroepdelft.nl.