Stichting Grijze Reigâh’s brengt Delftse senioren naar ADO-wedstrijden

“Nooit meer naar huis, nooit meer naar huis, voetbal kijk je niet voor de buis”, zo zingen ADO-supporters tijdens thuiswedstrijden. Stichting de Grijze Reigâh’s wil het daarom ook voor ouderen mogelijk maken om een pot voetbal van ADO in het stadion mee te maken. Samen met Delft voor Elkaar halen zij Delftse ouden van dagen op en brengen zij hen naar het stadion van de Haagse voetbalclub.
De Grijze Reigâh's

De stichting de Grijze Reigâh’s heeft als doelstelling: “Het in staat stellen om zelfstandig wonende ouderen in de regio Haaglanden op een structurele en comfortabele wijze thuiswedstrijden van ADO Den Haag te laten bezoeken.” Dit concept is succesvol toegepast in Den Haag en Zoetermeer en is nu ook beschikbaar voor senioren uit Delft. Op vrijdag 8 en vrijdag 15 december 2023 speelt ADO Den Haag belangrijke thuiswedstrijden tegen respectievelijk Willem II en NAC. Als Grijze Reigâh (65+) kunnen deelnemers uit Delft aanschuiven, om weer eens ontspannen te gaan genieten van de sfeer in het stadion. 

Deelnemers worden vanaf een vast verzamelpunt uit Delft opgehaald. Zij krijgen voorafgaand aan de wedstrijd een kopje koffie of thee, een plek op de eretribune en na afloop nog een drankje. 

Meer weten, kijk dan op de website van de Grijze Reigâh’s.