Speciaal voor Delftenaren is er een knallend online oud en nieuw feest: LIT NYE 2022

Dit jaar wordt Oud en Nieuw weer anders dan 'vroeger': geen vuurwerk, geen grote feesten buiten de deur en geen aftelmoment in de verschillende steden. Maar er is wel een digitaal alternatief: LIT NYE 2022.


In de gemeenten Delft, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Lansingerland en Noordwijk wordt dit jaar op 31 december van 22:30 tot 03:30 uur het gratis online event LIT NYE 2022 georganiseerd.


Winnen
Tijdens deze livestream verzorgen verschillende artiesten een spetterend optreden. Daarnaast kunnen kijkers met elkaar chatten en zijn er leuke prijzen te winnen. Onder andere Freddy Moreira, Diaz & Bruno, MR. Belt & Wezol, Wef en Brooklyn treden op tijdens het event.


Daarnaast is er om 23:59 uur een aftelmoment waarna er met elkaar geproost wordt op het nieuwe jaar. Tijdens de livestream kunnen kijkers berichtjes insturen die live in beeld te zien zullen zijn.


Wie het leukste berichtje instuurt wint een cadeaubon van 50 euro voor het Italiaanse restaurant Pavarotti en 5 kaartjes voor het LIT-event van volgend jaar in de Silverdome in Zoetermeer.


De livestream zal te volgen zijn op de website van LIT NYE 2022. Deze kun je afspelen op je smartphone, laptop en is ook te casten naar je televisie, hoe je dat precies doet kun je terugvinden op de website.