Snackbar Dasstraat overvallen, dader nog spoorloos

Zondagavond 21 november rond 19.30 uur heeft een man geprobeerd met een steekwapen een snackbar aan de Dassstraat te beroven. De man liep rond dat tijdstip de snackbar binnen en bedreigde het personeel.

Bij het zien van de overvaller met het mes vluchtten beide medewerkers van de snackbar via de achterzijde het pand uit. Daar bood een omstander direct hulp aan de slachtoffers. Vermoedelijk schrok de overvaller hiervan, want hij rende over de Dassstraat weg, richting het Salamanderpad. Direct na de melding zochten agenten in de omgeving naar de verdachte, echter troffen zij niemand aan. Niemand raakte gewond en de politie doet verder onderzoek.

Signalement
De voorvluchtige verdachte is een magere man van 1.75 meter lang. Hij was geheel in het zwart gekleed. Zijn donkere broek heeft een opvallende witte verticale streep. Verder droeg hij een zwarte bivakmuts en had hij een rugtas bij zich.

Politie zoekt getuigen
De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien of gehoord zondagavond in de omgeving van de Dasstraat. Zag je verdachte personen in die omgeving? Neem dan contact op met 0900-8844 of vul het onderstaande tipformulier in. Blijf je liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.