Raadsvergadering Delft live bijwonen? Het kan weer!

Nu de anderhalvemetermaatregel is vervallen kan de gemeenteraadsvergadering donderdag weer live doorgaan en kunnen de 39 Delftse raadleden weer in de raadszaal terecht.

De publieke tribune is met een beperkt aantal stoelen ook weer geopend. Mocht je de raadsvergadering willen bezoeken, maar niet gevaccineerd zijn, dan wordt geadviseerd om een sneltest te doen voordat de raadsvergadering begint. Last van coronaklachten? Laat je vooraf dan even testen. Heb je corona onder de leden hebben? Dan wordt je gevraagd om thuis te blijven. Ben je geïnteresseerd en vind je het leuk om te weten wat er speelt tijdens de raadsvergadering, maar volg je het liever vanuit huis? Dan kan dit via de webcast.


De raadsvergadering begint donderdag om 20:00 uur. Er staan verschillende onderwerpen op de agenda. In de commissievergaderingen zijn door de fracties moties aangekondigd. D66 overweegt een motie in te dienen bij het voorstel Cultuurkader Delft 2021-2030.

De fracties van de ChristenUnie en Hart voor Delft hebben aangekondigd een motie in te dienen bij het voorstel Vaststelling onttrekkingsbesluiten TU Delft. De PvdA denkt na over een wijzigingsvoorstel bij het voorstel Verklaring van geen bedenkingen project Rotterdamseweg 13c.