Omroep Delft zoekt sponsors

Stichting Omroep Delft is de lokale publieke omroep en is bezig een grote professionaliseringsslag te maken! De gemeenteraad van Delft heeft vorig jaar een motie aangenomen op grond waarvan Omroep Delft extra middelen heeft gekregen ten behoeve van een betere exploitatie.

Dat is mooi en goed. Maar er moet ook worden geïnvesteerd in het realiseren van een professionele TV-studio en een regiekamer. De totale investering hierin bedraagt circa € 65.000,-

Mede mogelijk gemaakt door

Fonds 1818 heeft een bijdrage toegezegd en de Omroep is nog in gesprek met de gemeente Delft over een substantiële bijdrage. Maar dan nog komt de omroep tenminste € 30.000 te kort om het echt goed te doen! Vandaar dat we op zoek zijn naar sponsors, die het belang begrijpen van een goed toegeruste lokale publieke omroep, die in staat is lokaal nieuws, lokale achtergrondinformatie en meer in het algemeen de burgers van Delft optimaal informeert over wat er zoal speelt in Delft en omgeving. We bieden de sponsors in ruil voor hun bijdrage een bepaalde periode een naam- of bedrijfsvermelding op de kabelkrant en bij bepaalde programma’s of uitzendingen de aankondiging “Mede mogelijk gemaakt door”.

Bijdrage TV studio

Ben je als bedrijf of persoon geïnteresseerd? Wil je - vanaf een eenmalige bijdrage van tenminste € 500,- - gedurende een nadere te bepalen periode vermeld worden als sponsor/begunstiger van Stichting Omroep Delft? Neem dan of contact op met Cees van Velzen via voorzitter@omroepdelft.nl of maak direct je bijdrage over op bankrekeningnummer NL66INGB0679828958 ten name van Stichting Omroep Delft onder vermelding van “bijdrage TV studio”

Vrijwilliger

Een bijdrage leveren als vrijwilliger aan de Omroep behoort ook tot de mogelijkheden. Heb je tijd (gemiddeld 4 uur per week) en zin om thema’s als politiek, zorg en welzijn, wonen en wijken, cultuur, onderwijs, kerk en samenleving, ondernemerschap en dergelijke intensief te volgen, op zoek te gaan naar achtergronden van het nieuws en daar regelmatig via website, social media, radio en/of TV verslag van te doen? Dat kan ook! Meld je n via redactie@omroepdelft.nl

Uitzending van het progamma 'Delft Centraal'.