Omroep Delft zoekt de mooiste foto's van de Open Monumentendag

Altijd al een bijzonder monument willen bezoeken? Dat kan tijdens de Open Monumentendag op zaterdag 9 en zondag 10 september 2023. Er zijn dit weekend 42 monumenten gratis te bezoeken. Een mooi moment om foto's te maken. Deel je mooiste of meest unieke foto's met de redactie en zie ze volgende week terug op onze website en in de app.

Sommige monumenten doen voor het eerst met de Open Monumentendag mee. Het gaat oom een kantoorpand van stichting DUWO, uit de vroege 20ste eeuw, en de Oostpoort. Deze gebouwen zijn normaliter niet toegankelijk voor publiek. Extra bijzonder dus.

Naast het bezichtigen van monumenten zijn er een hoop activiteiten te doen. Van verschillende speurtochten en wandelroutes, tot het hakken en graferen van natuursteen. Ook bij deze activiteiten zijn mooie foto's te maken.

Informatie
Op de website van Open Monumentendag Delft kunt u exact terugvinden wat er precies te doen is en welke monumenten meedoen. Let op: een aantal monumenten doet maar één van de twee dagen mee. Dit kunt u ook terugvinden op de website.

Insturen foto's
Wil je jouw leukste foto's insturen? Mail ze naar redactie@omroepdelft.nl en zie ze volgende week terug in onze app en op de website.

Ter Illustratie | Unsplash