Tientallen gratis activiteiten bij het Gezondheidsfestival in Delft


Op 24 en 25 september vinden er in Delft verschillende activiteiten plaats die alles te maken hebben met onze gezondheid. In totaal zijn er 50 gratis activiteiten verspreid over twee dagen.

Door middel van workshops en lezingen is er aandacht voor bewegen, eten, ontmoeten en zorgen voor jezelf en anderen. Ook komen eenzaamheid, armoede, game- en alcoholverslaving, meisjesbesnijdenis en huiselijk geweld aan bod. Het volledige programma van het Delftse Gezondheidsfestival is hier te zien.

Zaterdag vinden de activiteiten plaats bij OPEN, Theater de Veste en het Vesteplein. Zondag kun je terecht in het Poptapark. Het festival wordt georganiseerd door de gemeente Delft, samen met creatief conceptbureau De Burgemeesters en GGD Haaglanden.

Drempel verlagen om hulp te vragen
Het doel van het festival is Delftenaren zich bewust te maken van hun eigen gezondheid. Ook hopen de organisatoren de drempel lager te maken voor Delftenaren om hulp te zoeken als zij ergens tegenaan lopen. Er zijn in Delft veel organisaties die bij van alles kunnen helpen. Tijdens het festival kom je makkelijk met hen in contact.