Gewonden na aanrijding op de Buitenhofdreef

Aan het einde van de middag van maandagmiddag zeven december heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de Buitenhofdreef ter hoogte van de Pierre van Hauwelaan. Het ging om een aanrijding tussen twee auto’s. Er was flinke schade aan beide voertuigen.

Het ongeval gebeurde rond half 6 's middags. Over de oorzaak van het incident is nog niets bekend. Vanwege de fikse schade werd de brandweer gealarmeerd, maar eenmaal ter plaatse bleek er geen sprake te zijn van beknelling, meldt calamiteitensite District8. De brandweer heeft slechts hand-en-spandiensten verricht.

Aangehouden

Daarnaast kwam ook de ambulance ter plaatse. Het ambulancepersoneel controleerde beide automobilisten op letsel en uiteindelijk werd een van de twee bestuurders (zonder spoed) naar het Reinier de Graaf ziekenhuis gebracht. De toedracht van het ongeval is onbekend. Wel kwam de verkeerspolitie ter plaatse om hiernaar een onderzoek in te stellen.

Wapens die zelf denken: TU Delft pleit voor een verbod >

Bij een van de twee bestuurders werd een speekseltest afgenomen, waarna de man werd aangehouden en meegenomen werd naar het politiebureau.

Heb je tips voor ons of heb je zelf een ongeval gespot? Mail ons dan op redactie@omroepdelft.nl.