Flinke schade nadat stadsbus wordt aangereden door automobilist

Delft , 11-11-2020 - dinsdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Voorhofdreef. Een automobilist reed met hoge snelheid in op een stilstaande stadsbus. Rond 15:30 uur kwam de melding van het ongeval binnen bij de ambulance.

 

Na de klap was de schade bij zowel de auto als de stadsbus flink. Gelukkig raakte er niemand gewond bij het ongeval. Vlak na het ongeluk kwam de ambulance ter plaatse en werd de automobilist gecontroleerd op eventuele verwondingen. De automobilist bleek ongedeerd.

 

Het verkeer ondervond wel hinder door het ongeval, een weg werd gedeeltelijk afgesloten. Daarnaast moest ook de politie moest ter plaatse komen om te helpen met de schadeformulieren. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onduidelijk.

 

Eerder deze maand was er nog een aanrijding bij de Rotterdamseweg >

 

Het is niet de eerste keer dat er een ongeluk plaatsvindt op de Voorhofdreef. Begin vorige maand, om precies te zijn negen oktober, vond er nog een aanrijding plaats ditmaal tussen een automobilist en een voetganger. Door de harde klap kwam het slachtoffer terecht op het asfalt en raakte hierbij zwaargewond.