Dorcas kledingactie voor allerarmsten in Delft en Rijswijk

Zaterdag 4 november houdt Dorcas Hulp Delft en Haaglanden, onderdeel van de chr. Hulp en ontwikkelingsorganisatie Dorcas in Almere, weer een kleding en schoenen inzameling voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. De actie wordt gehouden op de Merellaan 13 in Delft-Noord en op de Churchillaan 1035 in Rijswijk.

De oorlog conflicten, natuurrampen, hongersnoden en armoede neemt wereldwijd nog steeds toe, daarom willen de vrijwilligers van Dorcas in Delft en Rijswijk zich inzetten onder anderen door het inzamelen van kleding en schoeisel.

Soorten kleding
Alle kleding (dames, heren, kinder en baby) en alle soorten schoeisel is welkom, mits het schoon, droog, heel, compleet en niet versleten is. Ook accoisaoires zijn welkom zoals tassen, riemen, ondergoed, handschoenen, sjaals, sokken ect. Graag alles verpakken in dichtgeknoopte plastic vuilniszakken. Kleding en schoeisel worden niet opgehaald.

De kledingactie is van 10.00 tot 14.00 in Delft en Rijswijk.

Meer info vindt men op www.dorcashulpdelft.nl of bel naar 070-415 10 13/06-485 25 932 of mail naar: www.dorcashulpdelft.nl