De Laatste Eer en Museum Prinsenhof Delft vervolgen samenwerking in 2025 

Museum Prinsenhof Delft is ook in 2025 verzekerd van financiële steun door De Laatste Eer. Afgelopen week werd door beide organisaties opnieuw een partnerconvenant getekend. De financiële steun zal worden gebruikt om educatieve en publieksactiviteiten te ontwikkelen in het jaar 2025. 

 
Het convenant is een vervolg op een meerjarige samenwerking tussen uitvaartcoöperatie De Laatste Eer en Museum Prinsenhof Delft. De eerste samenwerking ontstond tijdens de tentoonstelling
Pieter de Hooch in Delft
(2019 – 2020) en resulteerde in twee opeenvolgende partnerconvenanten vanaf 2020 waarbij de twee partners elkaar steeds weer vinden in de doelstelling van De Laatste Eer én in die van het museum. 

 

Steun tijdens verbouwing
De ondertekening vond plaats in Museum Prinsenhof Delft in aanwezigheid van Kees van der Kraan (voorzitter De Laatste Eer),  Touraj Ghadimkhani (bestuurslid bestuurslid Marketing/PR De Laatste Eer) en Janelle Moerman (directeur Museum Prinsenhof Delft). 

 

Janelle Moerman: “We zijn heel blij dat we ook in 2025 tijdens de verbouwing van het museum kunnen rekenen op de steun van Vereniging De Laatste Eer. Die steun kunnen we goed gebruiken om ook tijdens de verbouwing activiteiten te kunnen ontwikkelen voor publiek en onderwijsprojecten’.