Coronapolsbandjes gratis op te halen in de binnenstad

Vanaf vandaag vrijdag 8 oktober is het mogelijk om op 2 locaties in de Delftse binnenstad coronapolsbandjes op te halen. Deze bandjes kun je gebruiken als coronatoegangsbewijs en geven bezoekers de mogelijkheid om de hele dag met dit bandje verschillende horeca- en uitgaansgelegenheden te bezoeken.

Niet alleen zijn de polsbandjes makkelijk voor de bezoekers, maar dat zijn ze zeker ook voor de ondernemers. De polsbandjes maken het voor de ondernemers makkelijker om te controleren wie er een coronatoegangsbewijs heeft.

Waar haal je een polsbandje op

Vanaf vandaag vrijdag 8 oktober kunnen de bandjes opgehaald worden bij 2 uitgiftelocaties in de binnenstad. De uitgiftelocaties zijn goed te herkennen, doordat het houten blokhutten zijn. Je vindt deze op de volgende locaties:

• Kerkstraat, naast de Nieuwe Kerk
• Burgwal, tegenover de Bierfabriek.
De openingstijden zijn:
• donderdag van 16.30 tot 22.00 uur (vanaf 14 oktober)
• vrijdag van 16.30 tot 22.30 uur
• zaterdag van 12.00 tot 22.30 uur.

Gratis

Een coronapolsbandje is gratis. Voor het ophalen is wel een QR-code (coronatoegangsbewijs) nodig en een geldig identiteitsbewijs. De bandjes zijn op de dag van afgifte geldig. Ga je meerdere dagen achter elkaar de stad in? Haal dan elke dag een nieuw bandje. Uiteraard mag je aan de deur ook gewoon de QR-code op uw mobiel laten zien, samen met jouw identiteitsbewijs. Een coronapolsbandje is dus niet verplicht.