Aanrijding met mogelijk één of meer gewonden op de A13 bij Delft

Maandagavond 30 november heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de A13 bij Delft. Hierbij zijn mogelijk één of meerdere personen gewond geraakt. Rond half twaalf ’s avonds kwam de eerste melding van het ongeval binnen bij de alarmcentrale over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

De ochtend er na, op dinsdag 1 december, volgde opnieuw een melding van een ongeval op de A13, ditmaal bij Den Haag. Hierbij is mogelijk ook één of meerdere personen gewond geraakt. Er werden drie ambulances naar de locatie toegestuurd, de oorzaak van dit ongeval is ook nog onduidelijk.

Wapens die zelf denken: TU Delft pleit voor een verbod >

Afgelopen zomer vond er nog een dodelijk ongeval plaats op dezelfde snelweg. Het ongeluk vond even na vier ’s ochtends plaats op 18 augustus. Een auto met drie inzittende stond met pech langs de kant en een andere automobilist wilde vermoedelijk hulp verlenen, zo meldde de Politie Rotterdam toentertijd op Twitter. Vervolgens werd de hulpgevende man aangereden door een derde auto. De drie inzittenden van de eerste auto en de bestuurder van de derde auto werden aangehouden en verhoord. Het is onduidelijk welke vervolgstappen de Politie Rotterdam heeft genomen.

Heb je tips voor ons of heb je zelf een ongeval gespot? Mail ons dan op redactie@omroepdelft.nl.