Sintvoorieder1actie

Actieweek Sintvoorieder1

Eén op de negen kinderen in de grote steden groeit op in (verborgen) armoede. Voor deze kinderen is het niet vanzelfsprekend om een cadeau te krijgen van Sinterklaas op 5 december. Stichting Sintvoorieder1 verzorgt met haar vrijwilligers pakketten voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Hiervoor werkt de stichting samen met verschillende maatschappelijke partners die ervoor zorgen dat de cadeau-pakketten bij de juiste kinderen terecht komen. Radio West, Den Haag FM, Sleutelstad, BO, Studio Alphen, Midvliet, RTV Krimpenerwaard, RTV Katwijk, RTV Gouwestad, ZFM, Feel Good Radio en ook Omroep Delft voeren gezamenlijk actie om in totaal 50.000 cadeaus in te zamelen ten behoeve van de kinderen die anders met Sinterklaas geen cadeau krijgen.

Van maandag 20 november tot en met vrijdag 24 november staan de omroepen (met name de radiozenders daarvan) in het teken van de actieweek Sintvoorieder1. Samen met de luisteraars is het doel om 50.000 cadeaus in te zamelen!

Hoe kun je jouw cadeau doneren?

Help jij mee om ons einddoel te bereiken? Elk cadeau met een maximale waarde van EUR 25 is van harte welkom! Voor kinderen en jongvolwassenen van 0 tot 18 jaar. Denk naast speelgoed voor de kleintjes ook aan knutselmateriaal, verzorgingsartikelen en aan (Sinterklaas)snoepgoed; ook dat is van harte welkom. Je cadeau hoeft niet te worden ingepakt, want zo kunnen de vrijwilligers van Stichting Sintvoorieder1 deze makkelijker verwerken tot cadeaupakketen voor de juiste leeftijdsgroepen bij de kinderen die de cadeaus gaan krijgen.

Op verschillende locaties in de regio kan tijdens de actieweek worden gedoneerd. Waaronder:

Omroep Delft

van Bleyswijckstraat 91

2613RR, Delft.

Van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur.