TU Delft studenten opgelet: de universiteit brengt spetterend Oud & Nieuw programma

TU Delft studenten kunnen toch nog een beetje genieten van feestelijkheden rond Oud en Nieuw. De Technische Universiteit heeft namelijk een speciaal nieuwjaarsprogramma op de planning staan voor 30 december.

Op woensdag 30 december kunnen de TU Delft studenten meedoen aan een online kookworkshop, waarna ze ‘samen’ eten en spelletjes kunnen doen. Door de maatregelen kunnen sommige (internationale) studenten hun ouders tenslotte niet zien en veel studenten zijn waarschijnlijk wel toe aan een beetje leven in de brouwerij.

Cocktails

De kookworkshop begint om 18.00uur op de 30ste en er zijn twee dineropties een is met vlees (kip) en de ander vegetarisch. Met het recept maak je genoeg voor twee personen, zo laat de TU Delft weten, dus je kunt makkelijk een huisgenoot vragen om mee te doen. Of de rest bewaren voor oudjaarsdag. De ingrediënten en de instructies (inclusief voorbereidingen) kun je vinden op de website van de TU.

LEES OOK: Kerst in Delft: studenten geven bijzonder kerstpakket aan eenzame ouderen >

Daarnaast zal er ook een gastspreker ‘langskomen’ tijdens het diner. Na het diner is er een korte cocktailworkshop, die je ook kunt maken als mocktail, hier vindt je de ingrediëntenlijst. Daarnaast zullen er aan het einde van de avond ook nog spelletjes te doen zijn. Zo is er een online pub quiz, een online spelletje pictionary en kun je meewerken aan digitale kunst!

Het programma ziet eruit als volgt:

18.00uur kookworkshop

18:45uur diner en gastspreker

19.00uur cocktailworkshop

19.15uur spelletjes

20.00uur einde